Д вчина

Терещенко
Зустрів раз дівчину круту,
вирішив послати свою стару,
тепер моя нова--не моя,
а стара наїлася й тепер свиня.
За нову я бився,
поки об її дружка вбився.
Лежав та й не рипався,
потім би сховався.
Нашо я то роздягався.
Про ОТЕ нескромне питався.
Я до неї й так і сяк тулився
поки в ліжко не попросився,
а далі ви історію цю чули,
тепер з мене сходять гулі.