В зьми ковток мо самоти

Инна Волошина
Візьми ковток моєї самоти—
Я стану світлом-пам’яттю твоєю,
Твоєю негорівшою зорею…

Візьми ковток моєї самоти,
Молюся, щоб він був тобі легким,
Щоб він лишився тільки тінню тіні…

Візьми ковток моєї самоти—
У мене й тебе різні крила,
Не перетнуться наші мрії…

Візьми ковток моєї самоти—
Я залишусь в твоїм житті хмаринки слідом.

Візьми ковток моєї самоти—
З моїх долонь вже ллється через край…