Великолепие долины - Адар Емек - стихи на Иврите

Дмитрий Медведев
дгш дточ

бвйа ошдйб фвщъй ртйшд
мебщъ бщомд трйъ
ейзйфд,
ак бтреед лжаъ дййъд лм лк йфд,
теоъ тйшерйеъ тн йедшд,
щма вштъй тйп ощфшд.

фцзд бщйш – чсод мй бочен.
бзйч дибт млаешд
дйа ламд ршад,
емошбд дфма дъчшбд
амйй,
емзщд фъаен:

"дд, агерй рлбг, ъшад ра –
лд бсбйбд фаш елм оещмн,
лайме рчбцд лм йефй отемн
бчтд джаъ.
елм гбш гезд йреерд...
оок оиеъа, ъсъмч одрд!"

2001