pusto

Vdsb
pusto.
 na duwe.
 grustno.
 mne uge.
zamol4u!

na 4asti.
 razorvus.
 v nenastje.
 ne vernus.
ule4u.

k dalekim.
 beregam.
vse misli
ya otdam
ya zaho4u

prigatsya
liw k tebe
prilnut
k svoey me4te
zakri4u!!!

kak bolno.
ne ponyat
kak trudno
mne iskat
tebya

stradat
i no4 ne spat
v slezah
ne uznavat
sebya

vse misli
vpopihah
i gore
na glazah
liubya

tebya ya
ne prowu
i s4astye
upuwu
a zrya...