як давно це було

Tina
Як давно це було? Скільки весен та літ пронеслося?
Скільки птах відлетіло і скільки дощів пролилось?
На Вітряній Горі стоїть дівчинка з русим волоссям,
Засумований погляд... та мрія в очах... про когось...

Як давно це було? Ось цією неслися стежинкою,
Як сполохані птахи, кричали-летіли за шпиль..
...Не дівчатком маленьким біжу, а вже зрілою жінкою,
Обганаяючи вітер, ниряю в прозору купіль...