Барбаре

Иннокентий Флик
BarBara – імя, як воля!
BarBara –і вітер загудів у полі!
BarBara –і табуни кентаврів вже несуться крізь пісок і дим!
BarBara –“бар-бар” – шепочуть губи
BarBara –Ти Скіфія моя,
“Бар-бар” шепочуть губи.
BarBara –


Isn’t lost
A ghost
Why is the gothic barbarous?
Why does your name barb like a rose?
Barb of the rose, Bab of the Rose.