Весна укр

Валико
Як візьмуться яблуні цвітом
І гуси в озера підуть,
Зрадіє душа. Перед літом
Завзято так бджоли гудуть.
А рибалок! З качками у зграях
Так і сунуть, і сунуть в ставки.
Вже горілки не п'ть по сараях,
Ловлять рибу, а там і чарки.
Навесні ну й Природа! Як станешь,
Так стовбичив би аж цілу ніч.
Ну, а взимку?! - і слова не скажешь,
Як із двору, то зразу на піч...