Вслед за Павлом Глазовым укр

Валико
Я іду за Глазовим -
Хочеться сміяться.
Тільки, людоньки мої,
Не нада ругаться,
Бо на суржику пишу,
Самій людській мові.
Зрозуміла вона всім -
Москалю й хохлові.
Сам народ її створив,
Теє есперанто,
Щоби кожен розумів -
І останне дрантя.