ПОРА!

Иннокентий Флик
Браття й сестри!
Наші діти в заручниках.
Хто ж надів на них ті ярма?
Ми й наділи, любі браття й сестри.
Чи повинні вони спокутувати наші гріхи?
Чи й не мають вони права вирішувати свою долю?
Схаменіться, діди!
Схаменіться, баби!
Схаменіться, матері!
Схаменіться, отці!
Пора!