Украине

Ольга Левашенко
Україно, моя рідна!
Я хвилююся за тебе.
Кандидати такі дивні,
Роблять все лише для себе.

Україно, моя рідна!
Простягни до сонця руки.
Зовсім всі вони не бідні,
але кажуть все про муки.

Україно, моя рідна!
Твій народ, твоя земля.
І краса така чарівна…
Все одне, хвилююсь я!