матерный концепт

Ультра-Синявино Хулиган с
Fuckingtherabbit is a badhabit
hobbit
mustdie
windowsforewer
fever
клевер
so, whatthefuckingbollocks
U-wan'a-dollars!
I wanna-go-back
I wanna-have-luck
Nevermind the fuck
tear off before use/
&n I muse
whhere is my muse?
фэйсом об тйбл
бьюсь
ThatIsBLUES!

The skankin'muck!
muddy
mudlark
mudfish

mud -
isMyMood

?muddle-headed

look - your mug!
мудак!