Я зажег в церквях все свечи

Plaksa
                Я зажег в церквях все свечи,
                Но оду, одну оставил…
                Ю. Шевчук

Запалю я знову свічку,
Щоб створити в домі свято,
Покурю собі на ничку,
А курю я знов багато...

Знову снилася дорога,
На дорозі хрест і горе,
Не дійшла і до порога,
Зрозуміла, що не в пору,

Що не в пору я молюся,
Що не можу я скоритись,
Долі, Богу, знов журюся,
Бо нема вже сил молитись.