фальш выборов эпитафия Свободы...

Георгий Че
НУ ЧТО Ж, ДРУЗЬЯ-УКРАИНЦЫ, СВОБОДА ЗАМАЯЧИВ,
КИВНУВ, НАДЕЖДУ ПОДАРИВ, И МИЛО УЛЫБНУВШИСЬ,
ОПЯТЬ ОТОБРАНА ВОЛОДЕЙ И ВЛАСТЯМИ, СЛОВНО МЯЧИК!?
ТЕПЕР ЗВИКАЙТЕ ХЛОПЦІ ДО ЖИТТЯ "вперед потроху и "чуть-чуть нагнувшись"?.........

Що, діти несподіваної вдачі-долі,
Мій голос, він один, але не мій, НАРОДА!
Скажіть но, президентів Ко, якщо "хохли" хотіли волі?...
ТО що нам зроблено?
Зумій Великий Брате зрозуміти, яка то завше насолода,
Коли вирішує не влада! ЛЮДИ!
Народ не хоче "по понятиям"... НЕ БУДЕ!!!
Держава, міць!!!(... Два тижні очі світлі всюди.
А нас "козлами"... Двічі приїжджали,
Про нафту, газ ( що виключать ) дзижчали...

І ЩО!? ТЕПЕР МИ У ПЕНАТАХ ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
А ЩО ДУША???????? ДУША - РОЗП`ЯТА!!!!!!!!!!!!!