Вибiр без вiри Це все твоэ, моя Украiно

Amsterdam
Вибір без віри робить країна
Гра без надії, життя як хвилина,

Це все твоє, моя Україно...

Грім переможців, розпач до дна,
Брехня журналістів - а ти не одна,

Все це твоє, Україно моя...

Розпад родин, розпад держави,
Хіба це важливо: ліві чи праві?

Все це твої, Україно, сини...

Знову когось покличуть до бою,
Знову когось більш не буде з тобою...

Ти їх згадаєш колись восени...

А поза тим - все повний "пучок",
Хай там нагорі Гамлєт чи "торчок":

Все це твоя диких виборів гра...

Значення це зовсім не має,
Ти емігруєш в Європу в трамваї...

А нам залишаєш слово "Пора!"

Пора прокидатись й ставати до бою!
А з ким воювати? З самими собою...