Please, let me love you once again!

Яни Сит -Иззия
I keep you in my heart,
like evening rain!
You are my dream,
my song, my pain...

A golden chain on my soul,-
A blue star in my destiny's hole.
Please, don't let me to fall again
from what, I think,
 is the entrance main...

Or evening star, or evening rain!
Please, let me love you once again!
~~~~       ~~~~~~       ~~~~~~

[You are my dream, my song, my pain!]