Борись, Украина!!!

Георгий Че
Все як завжди,
В кафе - все ті же ****і,
Все той хлопчина,
Той же повар-шеф...

НАРОД! В тебЕ на спині влада,
Ї далі їде...
В неї свій, закінчений, фуршет...
Що, Ненько!? Ти як та дівчина,
Тебе ґвалтують - н.е.м.о.в.ч.и, б.о.р.и.с.ь...
Тебе не втопче в землю влада незаконна чинна...
І буде день, коли ти сміючись,
Осяяна промінням чистої Свободи,
Замріяна, закохана в життя,
Розквітнеш... Геть ідіть з дороги!
Давай брати вберемо ВСЕ сміття!...