День другий...

Фрейя
Відстояти --
до долі йти...
Не скоїти
та мріяти.
Не йти на провокацію
Залишитися нацією.
Зійнятися незгодою --
Піднятися свободою.
Повірити –
Відміряти
Своє та далі зберегти
Від крові та лихої непогоди
Землі своєї перший вільний подих...


23.11.04