Оранжеве опудало на тему виборiв в Украiнi

Платон Самогонов
Всi можливi спiвпадiння образiв  - випадковi.

Оранжеве опудало
Старанно майстрували
И майже як людину,
Любов`ю зiгрiвали

Поставили в городi
На батьковому ланi,
Щоб ворони боялись,
Нахабнi и поганi

Опудало грозило,
Хай спробують, нехай!
Я буду захищати
Народний урожай

И дiйсно кiлька днiв
Погане вороння
Його таки боялось
И каркало здалля

А потiм ближче - ближче,
Уже i страх пропав,
Уже на шапку сiли -
Стоiть як i стояв

I ворони зрадiли,
Що знову iх город.
I ще хутчiше взялись
Обкрадувать народ
 
Опудало ж стояло,
Скрипiло щось на вiтрi,
Його вже не боялись, 
Лиш срали на макiтрi.