Каштани Або як мшають дар Божий з ячнею

Тереза Славович
Нас чекають Апокаліпсиси
й яєчня з салом
Молитвами таких, як ти
впаде будь-яка Троя
Це глюки, друже, або дійсно –
зграя пофарбованих янголів
В сіро - срiблястiй уніформi
ведуть нас до вiддiлку під конвоєм

Каштани вкладають листя
в жовтневі  асфальти
На всіх газетних шпальтах –
моє фото
Я буду за тебе радіти -
пробач за брутальність
Зелене листя каштанів по осені
перетворюється на банкноти.