***

Чигринов Юрий
Чи мрія ти, чи божевілля,
чи краєм літа сніг іде,
чи заглядає Вій у вікна,
чи вітер віником мете.

А може то на крузі руки
під молоко готують глечик,
а може клекіт то лелечий
тобі ось-ось розірве груди.

А може просто блідий грудень
що ночі держеться за серце,
розкурює старої трубки
і весь вслуховується в гуркіт –
в твою розмову з морем, з небом.