Революция

Анна Ярославская
Ми віримо в силу любові!
Ми віримо в краще життя!
Ми доведемо боротьбою
Що кращого варті буття!
Ми мудрі та юні і сильні,
В серцях ще палає вогонь.
Країну ми зробимо вільною!
Єднаймо силу долонь!