безсоння

Kristi
Роздвоюється... сном роздертим навпіл...
некуриться... неспиться... мазо-сад...
тривожний пересвіт нічної лампи
й до болю стелі правильний квадрат.
кросворд думок... ілюзій кубик-рубик...
ще комікс мрій ( to bee continued !) СТОП!
і наче вовк гудуть сосідські труби,
що пережили ввечері потоп!
роздвоюється... ніч... на схід і захід...
це вже мабудь не усмішка ( ОСКАЛ)
моя країна відріклась від страху.
я ще боюся.
_____________ ніч.
_______________________5-тий канал.
все буде добре! ранок.сонце. світло.
і вистарчить до ранку сигарет...
вітрило Грея, Жовтий човен Бітлів.......
***
kristina_lviv_bessonnja_krapka_net