Сквозь сумерки жизни на украинском языке

Юрий Непомнящий
Занурена свідомсть в тумани забуття
Шукаю промінь віри, як шлях у небуття...
Відсутній рух енергії навколо
Лише дзеркально чисте коло
Обмежує мій простір розуміння
Я втратив вже давно це вміння
Чого ти вартий? І куди мандруєш?
Чому ти власну спрагу не вгамуєш?
Колись, блукаючи я загубив Знання
Тепер іду сліпий крізь сутінки життя