туман

Эмиль Петросян
т          у         м      а           н
 т          у                м      а           н
т          у       м      а           н
     т          у         м            а           н
т          у       м      а        н
т          у         м      а           н
     т          у         м      а           н
т          у         м      а           н
   т    у         м      а           н