Мила моя Украiно

Георгий Че
Розкривши долоні,
я думкою лину,
до тебе, ясная зоря,
до тебе, рідна Україна,
любов ти і вдача моя,
яскрава, замріяна пані,
закохана, завше жива!
гуртуймось, браття, на Майдані,
зусилля ще - мине зима!
і подих свободи наповнює груди,
вдихни та на Сонце дивись
чарівна моя, розпрямись
народ, бо воля твоя скоро буде...