Помаранчеве сторччя

Окьтис Белг
Мешканці двадцятого сторіччя
Розпочався двадцять перший вік
Ми сьогодні всі прийшли на віче
Наші стяги розтопили сніг

Кинули ми шахти наші й гори
Зібрались, щоб побороти зло
Над майданом волі й непокори
Сонце помаранчеве зійшло

ПРИСПІВ:
Україно, Україно (розтягнуто)
Україно! Україно!

З півдня, з півночі, заходу, сходу
Ми підняли червону калину
Бо ми – діти козацького роду
Алілуя тобі, Алілуя тобі
Україно!

ПРИСПІВ

Нас віками ділили на касти
Нас з’єднала сувора година
Нашу долю хотіли украсти
Алілуя тобі, Алілуя тобі
Україно!

В нас хотіли украсти свободу
Стали чорними наші коліна
Воля Неба і воля Народу
Встань з колін, підіймись
Встань з колін, підіймись
Україно!

ПРИСПІВ

Ви бажали, щоб брат йшов на брата
Розірвати на жовте і синє
Степ Донецький, блакитні Карпати
Та єдиною є, та єдиною є
Україна!

Мати Божа, моли Свого Сина
Щоб скував  нашу волю і вдачу
В меч Архангела жовтогарячий
Алілуя тобі, Алілуя тобі
Україно!

ПРИСПІВ

Рани в серці – то наші набої
Наша шабля – то слово єдине
Ми здолаємо їх у двобої
Встань на ворога, встань
Встань на ворога вся
Україна!

Запалає в серцях перемога
І до неба злетить без упину
Наша щира молитва до Бога:
Алілуя Тобі, Алілуя Тобі
За Вкраїну!

ПРИСПІВ