Революця Сонця

Алекс Баш
Відбулась революція сонця
Як не хотіли вони не зламали
Правди єдиной одной на землі
Ми стали Країна
Країна з сумлінням
Націю яку не зламати!
яку не дамо більш грабувати!
Усі пам'ятаєм жахливі часи
Коли нас гнобили, ламали нам душі
Тепер громадяни Країни ми стали
і з нас вже не зроблять
безправних рабів!
Натхнення в моєй душі
я хочу творити
творити вірші про свою Країну!
ніколи я так не кохав,
як сьогодні мою Україну!!!