Користолюбство

Николай Ковалев
Користолюбство.

Користолюбство – це хвороба.
(Й) її потрібно виживать!
Бо рахуватися не треба,
Від серця треба помагать!

Усім, брати, допомагайте,
І вдячні будуть вам вони.
А користі в обмін не вимагайте,
Й не згадуйте про поміч їм!

Грести під себе лиш не треба!
Усі брати ми цього неба,
Усі ми разом живемо,
І помагать всім мусемо!

Як кожен буде помагать,
І помічі в обмін не ждать,
То буде легше працювать,
І все довкола доглядать...