Mpii

Прист Асендент
Я не хочу їсти,
Я не хочу пити,
Та ще трошки хочу жити
Я не можу спати
Думаю про тебе
Синє моє небо
І бере за серце
Як не бачу неба
Як не бачу зорі
Зорі – твої очі
Думка лиш про тебе
Та твої бажання
Не моє воно,
те, твоє кохання

Я не хочу їсти
Я не хочу пити
Хіба варто жити
Жити та без тебе?!