Нацiя

Прист Асендент
Підводься народе! Підводься з колін!
На тебе чекає похід до тих стін,
До стін за якими свобода живе,
Боротьба до якої тебе приведе.
Не відступи! Не піддайся супротиву тих,
Хто хоче створити рабів незначних,
Без гордості й честі, без гідності й волі,
Тих, що помирають тихенько, поволі.
А голос твій почує весь світ.
Покажи, як скинеш із себе той гніт!
Побачиш народження сина країни,
Що здавна носить ім’я Україна.
І з гордістю вголос промовить людина:
„Я твоя дитина, моя УКРАЇНА!!!”

2.55 16.12.2004