Очiкування весни

Amsterdam
А за вікном – майже весна…
“Океан Ельзи”

Шукайте за вікном весну,
Знаходьте у душі довіру…
Кохання – знову не до сну,
Повстання – знову сон зневіри…

Безвинний сніг чужих вкраїн,
Безумство сонця та надії…
І ми ждемо… Як прийде він…
Той син сіонської Марії…