У мох снах все бува по-ншому

Инна Волошина
У моїх снах все буває по-іншому.
Та чомусь, щоразу, прокинувшись
і вибравшись в холодний будень ранку
з-під тепла синтапонової ковдри
я розумію, що нічого мені не снилося.