Синьо-жовта ностальгiя

Amsterdam
"перше, що повинен зробити новий президент, це ввести Великий Герб Української Держави. і поміняти кольори на прапорі місцями."

з почутого по радіо Ера у третю виборчу ніч


Ми внизу. Життя прекрасне.
Сонце світить. Угорі
Відлітають у пропасне
Біло-чорні журавлі.

Синьо-жовта ностальгія,
Два невмиваних рядки:
Ще не вмерла Україна,
Животіє залюбки.