Наркократiя

Amsterdam
Наркомани вже не на городі,
Їм не треба різать маковинь.
Добре знані в нашому народі
Змалку і до чорних домовин

Їх порожні музикою очі,
Їх наповнені мовчанкою вуста.
Це про них нам ще Ісус пророчив,
Той, котрого зняли із хреста…

Зміниться майбутнє і минуле,
І назад не буде вороття…
Не згадають те, про що забули,
Не попросять в долі каяття…

Проміняють Бога на монетку,
І на серці нам зіграють туш…
Кожному віднайдеться жилетка,
Кожного чекає Мулен Руж …

І не вистачить тих слів про моду,
І не стане тих про вибір слів…
Проміняли душу та свободу
На можливість глянуть на панів…