Життя зi смаком панку Францу Кафцi

Amsterdam
Життя зі смаком ялівця
Я напишу тобі на споді…
Мені не стане олівця,
Щоби втопитись у свободі…

Життя зі смаком тютюну
Я видихаю щохвилини:
Немає днів, немає сну
Тої самотньої людини,

Що пришпилили до стіни
У творах панка Франца Кафки –
Того, що бачив дивні сни,
І що себе не зняв з удавки

Порожньо-сивих визнавань
І чорно-білих хижих критик,
Холодношкірих прокидань
І Аріадни тонких ниток…