Рздвяна колискова

Окьтис Белг
               

Сиві вуса у Ісуса
Русі коси у Марії
Від словесного іскусу
Всі мистецькі наші мрії

Місяць-німб. Зорі лампадка
Срібний лід – оклад віконця
В рушнику. То, нам на згадку
Золоте мовчання Сонця

Залишило. В морок лютий
Мукає свята корова…
Страшно крила розгорнути
Зачепити Слова словом

Та вночі, коли молюся
Я дивитимусь досхочу
В очі синії Ісуса
У Вогню ласкаві очі