Щедрвка

Окьтис Белг
Бог народжується – слава!
Прилітає янгол-пава
Йшле привіт до України
Із Небесної Держави

Від Отця та Сина
Духа Істина Єдина:
“Зустрічай свого Гетьмана
Православна Україно!”

Ось Христос із нами
Ходить босими ногами
Возносіте, оберніте
Всі оселі ваші в храми!