Окупацiя

Wasserman
Місто залишають війська.
Місто окупувала зима.
В тобі є щось, коханий, від бога.
В мені цього не менше,
але стеля моя зависока.

Нескінченним японським кіно
естетично перфектним існуєш,
захищаєшся - ти не така!
Твоя правда...завжди твоя.

Місто залишають війська.
Їду з ними шукати бога,
вчу 100 ways to be a Good Girl.
...за вікном плямиста зима...