Вам краще не знати

Инна Волошина
Вам краще не знати,
чому я так часто розкладаю
пас'янси нескінченніих електронних карт.
І читаю багато книг запоєм.
Без усілякої користі.
З такою швидкістю,
що часом не пам'ятаєш імена героїв,
особливо, якщо вони неєвопейських коренів.
В моїй русявій голові
часто крутяться питання.
Не риторичні.
А ті, що бояться відповідей.