Крива вава помста

Окьтис Белг
               

Кров – не вода, помста –біда
І твоя їда – плач
Кров на косах, Бог в небесах
Видай нам іний харч!

Кров на мечах, кров на вусах
На руках твоїх – кров
Кров у очах, б”є у місках
Молода, горячая кров

Кров на землі, кров в небесах
І на чоботах – кров
Кров”ю за кров, кров за любов
І за нелюбов – кров!               

Кров на тобі, кров на мені
На яву, ві сні – кров
Тут, на війні, в хлібі, в віні
Й навіть у вогні – кров

Помста – то жах, помста – то крах
Заридав Аллах – кров
Боже, Що Є, дай нам своє
К небу вопіє кров!

Перший наш брат
Бравий солдат
Кулю упіймав в бров
Другий пішов
І поготов
Пролив там свою кров

Третій козак
Так-таки  так
В степ, немов русак – гов!
Жахнув пістоль, шаблею – хряк!
Стій же, неборак
ВСЕ!..