Святие Свята...

Александр Славенин
Святиє Свята
Нас заворожили,
Долгіє літа
Ворожки зложили.

Зірку запалили
Славні кольори,
Надію дарили
Чарівні вечори.

Сочєльник на столі
Хай буде у хаті,
Й події не злі
Та долі багаті...

Хай буде у щасті
Життя на землі!..


2004.


Картина – худ. Евгений Молев «Крещенский сочельник». Вологда.