Я видела вдали...

Анна Мадис
Я видела вдали
 огни,
Я слышала в разлуке
 звуки.
Я тебе кричала :
 "Помоги!"
Я к тебе протягивала
 руки.
Но вдали погас
 за час
Огонек надежды.
 Где ж ты?
Ты меня ,увы,
 не спас
От вранья прилежного
 невежды!..
 
1989