дождь

Валерия Симонова
gentle rain
in the mid-June sunlight
bubbles on the water -
over the crowded quay
a lone dark grey cloud



июньский дождь
а солнце так и жарит!
пузыри на воде -
над людной набережной
одинокая тучка