Тропiчна злива. Сон...

Галина Тальнова
Тропічна злива. Сон.
І я у цім дощі
І гола, і струнка, весела і щаслива.
Тропічна злива. Сон.
Фіалкових очей сузір'ячко ясне
У коло обступило.
І дивляться вони так любо і незле.
І дивляться вони так любо і з любов’ю.
Тропічна злива. Сон.
Фіалкових очей
Тропічний дощ очей,
Очей незлих і милих.




painting by Jean Thomassen