***Остання сигарета***

Роман Лжец
Остання сигарета,
Я допалю та й йду
Куди і сам не знаю
А може знаю, та й мовчу

Тепер мені мовчати залишилось
Я все сказав, не зрозиміли ви
А може зрозиміли, але взаємністю
Ви відповісти просто не змогли

А що сказати більше я не знаю
Що зрозуміліше ніж "Я тебе люблю"
I love you, я тебе люблю, кохаю
Проте взаємності ніколи не знайду