Make love to me like in Kabbala - in magic!

ßíè Ñèò
òâîÿ ëþáîâü â ìîðå,
ïàëóáà íà äâîèõ...
ïîöåëóè â êóñòàõ
äèêèõ ÷àéíûõ ðîç,
âîçäóøíûå êîðàáëèêè
íåæíîñòè, ïîäàðåííûå
âçãëÿäîì ãëàç òâîèõ,
èõ ñâåòîì è îáåùàíèåì
ëþáèòü âñåãäà!
*
----------------------------------------
*
Âäîõíîâåíèå! Inspiration!

....................make love to me
...................like in Kabbala -
...................in surreal magic!
...................touch my sex organ -
...................bring a sensation!
...................my emotional virginity
...................came to breaking point...
...................a man, who loves a woman,
...................grants his passionate
...................love to her again and again!
...................a man and a woman share wisdom
...................of great Kabbala...

Women's spiritual poetry
(the connection between soul and body)