Лебединое озеро-2

Валерия Симонова
The lake of swans
hardly seen in the moonlight
faintly glowing -
your eyes tell me so much more
than I have ever expected.


в свете луны
лебединое озеро
чуть мерцает -
мне твои глаза говорят
о чем и не смела мечтать