Хочеш

Ворона-Кет
хочеш, я тобі подарую
свіжий подих осінньої ночі,
заберу у солодкі обійми,
зацілую у вії та очі...
хочеш, стану я вітром ласкавим,
усі хмари життєві розвію,
обігрію теплом свого серця,
ти такого не мав,
тільки мріяв...

я казкову реальність відкрию,
всі світи розстелю коло тебе,
візерунками сни розмалюю,
не кажи ані слова, не треба...
хочеш,світлом в віконце загляну,
чи ранковою зіркою стану,
що завгодно для тебе дістану,
не стерплю лиш нового обману...

хочеш, буду з тобою, щоночі,
тільки виріши сам,
що ти хочеш?