Rabbit, rabbit, fluffy stuff

Нвдб
Rabbit, rabbit, fluffy stuff
In the middle of my love!
Could a mortal eye or ear
Be so touching, close and near?

Don't run away, don't change your style -
I am your loving crocodile.