П сля прощання

Татьяна Коваленко
Кисло пахне в повітрі тобою,
Стисли в горлі вчорашні слова.
Я кохання шляхетної крові
Не багато за тиждень пила.

Не жалкую: що сталось, те сталось.
Ще хоч раз наберу смс…
Не пошлю. Пере…перекохались
Ми. Минеться і сльози і стрес.

Ніч холодні посипле докори.
Може десь ти чекаєш мене?
Чи подзвониш (Скоріше б!...)…не скоро…
Всюди пахне тобою. Мине.